De syv åndelige love for succes at leve et vellykket liv

I årenes løb har jeg været mere bevidst om mit formål i dette liv. Mit formål er at hjælpe folk med at være lykkelige. For virkelig at føle sig lykkelig, må man forbinde med vores hjerter og lytte til vores indre stemmer. Du kan sige, “Men du forstår ikke, hvor svært det er!” Jeg smiler og siger: “Efter alt, hvad jeg ved ikke, om jeg kan være tilfreds med mit job, fordi jeg er arbejdsløs.”

For at opnå højere bevidsthed, lavede vi en aftale om at gå til terapi hver uge. Vores ægte mål er afslapning, venskab, og giver os selv mulighed for at leve i nutiden. Det er vigtigt at holde øje med vores overlevelsesbehov, identificere vores grænser og være opmærksomme på, hvor vi falder af balancen, når vi gennemgår hver dag.

Vi lover at være mere åbne og gennemsigtige over for andre og acceptere os selv. Når vi bliver ældre, befinder vi os nye steder og har mulighed for at opleve hverdagen på nye måder. Hver dag bringer nye mennesker ind i vores liv. Vi møder nye mennesker og opdager nye muligheder. I vores liv forekommer manifestationer af det guddommelige (Grant Me Serenity). Vores mål er at se livet som det virkelig eksisterer, føle glæden ved at leve, og være fri for frygt og tvivl.

Vi vil arbejde med den bedst mulige hensigt og med så lidt tid som muligt. Vi kan se et fascinerende mønster af synkroniciteter, quicnos og forudbestemt synkronisering gennem succesloven. Det er her, du lærer at være klar hver gang. Vores intentioner, tanker og handlinger overskrider rum og tid. Succesloven giver os øget intuition. Hvis vi er klar over, hvad der kommer, eller hvordan det vil gå ned, så kan vi være mere sikre på vores evne til at forudsige fremtiden. Jo mere til stede vi er, jo lettere er det at skabe fremtiden. Vi er velsignet med et vidunderligt liv. Vi elsker hvert øjeblik af det. Her nyder vi hvert dyrebare øjeblik og smagen af sejr.

Succesloven kan forbedre dit daglige liv. Du vil være i stand til at tiltrække, hvad du ønsker, hvis du er åben for at foretage nogle ændringer og bevæger sig i en ny retning. Det er nogle af disse ting, vi har lært i vores 33 års arbejde.

1. Påskønnelse, taknemmelighed og påskønnelse – Vær taknemmelig for alt, hvad du har. Føl dig taknemmelig for dine præstationer, dine børn og dit helbred. Denne indre følelse af taknemmelighed låser vores største åndelige gaver.

2. Retning- Opret en plan eller vision og vide, hvor din destination er. Succesloven siger klart, at “Hvis du ikke ved, hvor du skal hen, hvordan vil du vide, hvornår det er overstået.”

3. Common Sense: Personlig udvikling og personlig forbedring handler om selvforbedring. Dette er, hvordan du kan se fordelene ved at leve et liv, der er fuld af kærlighed og lykke. Dette er, hvad loven om succes er alt for. fortsat vækst og succes. Alle skal inddrages.

4. Karakter-Stærk karakter kan efterlade et aftryk på folk omkring dig. Når der ikke er nogen omkring, er ægte karakter defineret af, hvordan vi handler. Vær altid venlig, hjælpsom og venlig mod alle mennesker.

5. Klarheden i dit formål- Nogle gange er det ikke altid let at se, hvad dit formål er. Du bør oprette en køreplan, før du starter din rejse. Dette vil sikre, at du ved, hvor du skal hen, så du ikke går tabt.

6. Kreativitet – Hvis du er drevet af kreativitet, kan du gøre meget med din tid og ideer. Vi har alle potentiale til at realisere vores drømme med hjælp fra andre, i henhold til loven om succes. Du kan være en kreativ tænker. Slip dine personlige problemer, og hvad du ikke ønsker.

7. Courage-Du kan bruge direction loven til at se den klare vej, du ønsker at tage. Det er nemt at se det kursus, du er på, og hvor du vil have dem til at tage dig. Din vej vil være klar, hvis du har modet til at overvinde forhindringer.

Lykke findes i at leve et liv, der er fyldt med ånd. De syv åndelige love succes giver et stort udgangspunkt: at præcisere din hensigt og tilpasse dine tanker, ord og gerninger for at nå dit mål. Disse principper er nemme og enkle at følge.

Skriv kommentar