Baccarat Regler – Sådan Spiller, Strategi, Plus Historie i spillet

Reglerne for baccarat er ret nemme at følge. Der er et sæt bordpositioner, der spilles afhængigt af antallet af spillere; dealeren er den eneste spiller, der rent faktisk har kortet i alle spillets hænder. Det meste af tiden er der tre indsatser ved bordet; spillere kan placere indsatser på bankhånden, spillernes hånd eller uafgjort. Målet er at have en hånd med en værdi så tæt på ni som muligt; Hvis du har en værdi så højt som ti, taber du de ti, hvilket giver dig en værdi på ni, en ny hånd spilles. Hvis du får en værdi mellem nul og seks, kan du enten beholde kortet eller kassere det, værdien af kortet er summen af de oprindelige to kort. Herefter giver dealeren hver af spillerne to kort med billedsiden nedad, et ad gangen.

De kort, du har givet, kan omdøbes. Det første bogstav på kortet er, hvor mange gange kortet er blevet spillet allerede, det andet bogstav er, hvor mange gange det pågældende kort er blevet trukket ud. Et godt eksempel kunne være et kort, der er blevet spillet fire gange; tredje gang, den er blevet trukket ud. Efter dette har du mulighed for at beholde kortet eller ej. Hold betyder, at kortet stadig vil være i din hånd. betyder, at kortet vil blive placeret i kassere bunken. Hånden er Wh ace plus et andet kort er et es; du kunne have en høj værdi kort som 8 eller 9 så godt. Det tredje kort kaldes turn, da det fjerde kort er forsiden op.

Værdien af din hånd sammenlignes med de andre. Hvis hånden er højere end de andre, betragtes kun det første ciffer i værdien som det vindende ciffer. Det femte og sjette kort kaldes henholdsvis floden, og overskuddet bestemmes. Hvis hånden er bedre end de andre, siges hånden at være ren. Den højeste hånd er den kongelige flush; den eneste anden hånd, der indeholder de samme kort, er flushen. Præmien er højere for en straight flush.

Kortene kaldes baccarat chemin de fer, små franske valser chemin de fer, en europæisk frugt; pieve de ferre, fransk fyrre; paire de fer, et es og konge af det samme; roulette, det engelske hjul; baccarat, det franske baccarat-spil. Den franske version er forfader til det moderne spil baccarat, som præciseret i 1493-udgaven af reglerne for sandsynlighed, Comse un Exoude, nu kendt som den franske baccarat, eller det europæiske spil baccarat, nu kendt som den britiske baccarat.

Der findes to vigtige varianter af baccarat, baccarat chemin de fer og baccarat chemin de fer. I Chemin de Fer spilles spillet med 6 kasser, 6 borde og en dealer. Ayre’tsue beregning i dette spil er større i Chemin de Fer, og hjulet er erstattet af forhandlerens sko. På den anden side, i Chemin de Fer, spilles spillet med 6 kasser, 6 borde, men en forhandler. Seks-dæk baccarat er mere foretrukket som handling og forhandlerens strategi tendens til at være mere effektiv i denne version.

Skriv kommentar