Forskellen mellem renter og gæld

Renten kan variere meget fra långiver til långiver, og selv fra en type lån som et realkreditlån til en anden, som en investering lån. Kendskab til forskellen mellem renten på en række lån kan sætte dig i mindre panik, hvis du nogensinde er i en finansiel binde, og kan også hjælpe dig med at gøre en klog lån valg.

apr / Minority vred pw / lån purviewSmall Business vrede / Small Business lån kan fås fra en række långivere på en række vilkår. Først og fremmest skal du sørge for at fastslå, om lånet eller kreditlinjen vil være for en enkelt låntager eller en virksomhed. Hvis det er for en enkelt låntager, se på alle alternativer til rådighed med din lokale bank. Fra banker omfatter ofte kreditforeninger, opsparing og lån samt andre kreditorer, når pakker købes. Tjek, om der er nogen tilbud, der vil give dig fordelen ved en lavere rente eller lavere månedlige betalinger, hvis du beslutter dig for at refinansiere inden for et par måneder efter at have startet saldoen mellem de to. Nogle gange vil selv vilkårene for det oprindelige køb ændre sig, især for dem med en dårlig kreditvurdering.

apr / mindretal vred / små virksomheder lån kan findes en række forskellige måder. Nogle af de mest effektive måder at finde apr / mindretal vred / små virksomheder lån fra din lokale bank eller kredit union er at bare stoppe i døren. De vil tage sig af alle detaljer, og hvis du køber en plan fra dem og lukker din konto, vil du være sikker på kvaliteten af dokumentationen. Den næste mulighed er at gå online med websteder som Bankrate.com som giver dig mulighed for at søge flere banker på én gang og sortere din søgning efter renteprocent, lånelængde eller fulde vilkår. Selv om dette kan virke som en smerte, nogle gange er det en nødvendighed på grund af mængden af oplysninger og kilder til rådighed.

Hvis renten på dit lån eller kreditlinje er variabel, er renteændringer normalt foretages en gang om måneden. periodisk, långivere kan frigøre nogle prissat og kan hæve renten på visse typer af lån. Selv om dette kan synes som en lille ændring, og det kun beløber sig til,05 procent, pludselig satserne for et realkreditlån eller bil betaling kan fordoble eller endda tredobbelt. Det beløb, du skylder, kan også stige. Det ville være bedst at betale disse saldi ned så hurtigt som muligt for at undgå at blive overvældet af gæld.

Der er også renter placeret på auto lån eller ved refinansiering. Satserne vil variere afhængigt af typen af lån og långiver. Hvis du har et realkreditlån eller en bil, kan du få en lavere rente, eller du kan betale en højere sats, når refinansiering. Shop rundt for den bedste aftale om at konsolidere regninger og holde gælden i kontrol..

ÅOP, eller årlig procentsats, er en almindelig måde for banker og kreditkortselskaber til at beregne renten. En lavere rente ville være ønskeligt for forbrugere, der planlægger at tilbagebetale lånet hurtigt. Selv om dette kan virke som en god handel, så husk, at det ikke altid er en god handel. Tjek banker og hjemmesider for balance overførsel ÅOP, og hvis du kan finde en rente, der er et par procentpoint lavere, kan du drage fordel af det.

En kortindehaver bør sammenligne en række banklån, før han accepterer et. Spørg om priser, eventuelle gebyrer, der måtte være inkluderet, og hvis du kan bruge bankernes hjemmeside, for at finde ud af, om der er nogen lokale filialer i nærheden af dig. Det er ikke altid det smarteste valg at åbne en konto i den lokale filialbank i den store bank ved siden af. Det er en god ide at finde ud af, hvem der håndterer kontogebyrer, og om banken er medlem af FDIC.

Skriv kommentar