Orchid Voksende Tips til alle – alle kan gøre

Voksende indendørs orkideer kan være en givende aktivitet. Derfor er det vigtigt at bruge nogle af de bedste orkidé voksende tips. Disse planter vil producere en masse smukke blomster, hvis de holdes i god stand.

Hvis du ikke tager dig tid til korrekt at følge disse orkidé-voksende tips, vil det være ubrugelig. For smukkere blomster i dit hjem, skal du være opmærksom på alle detaljer. Du kan læse orkidé bøger for nybegynder orkidé vokse tips.

terior pleje:

Fordi det ikke har mange blomster, denne orkidé svarer til phalaenopsis. Cattleya orkideer har imidlertid en stærkere lugt end phalaenopsis. Cattleya orkideer har også en tendens til at producere længerevarende blomster.

Vanda og Dendrobium orkideer mangler pseudobulbs, som er mere almindelige for cattleyas. De er blomsterelskere. Du kan også finde almindelige, unadorned orkideer. De er normalt omkring 4 til 5 cm i højden og ret kompakte.

Mere information om Orchid Growing Tip

Den bedste blanding til pottemuld anbefales af haven fagfolk. Det er bedst at holde rødderne fugtige hele tiden. For orkideer med mindre rødder er det lettere at vande dem sjældnere. Du kan også prøve at placere dine potter, så fugtigheden ikke er foretaget.

Det bedste vindue til orkideer er en sydøst eller nordøstvendt. Hvis du stadig søger efter den perfekte orkidé, er det værd at undersøge sjældne sorter. Der er mange arter, der ikke er blevet opdaget endnu, men de er normalt let tilgængelige på markedet.

Selvom hængende orkideer er meget fashionable, bør de korrekt repotted for at forhindre knogle henfald. Hver orkidéproducent skal sikre, at de repot deres orkideer på en sikker måde. For at fjerne eventuelle døde rødder kan du bruge bambusspyd og strimler af musselin. Husk at bruge en pottemuldblanding af god kvalitet, selv efter at du har repotted. Rødder skal holdes ude af luften for at forhindre dem i at rådne.

Efter repotting dem er det bedst at ikke bruge gødning i en måned. Du bør vande orkideer hver anden uge. Repottingprocessen kan forlænges med op til to uger, hvis orkidéerne får nok vækst. Beskæring orkideer skal ske umiddelbart efter blomstringen. Dette bør fortsætte, indtil bladene begynder at forn00. Det er vigtigt at bemærke, at repotting skal finde sted seks måneder før det sædvanlige efterår eller vintersæson.

Hydroponics har gjort det muligt at dyrke orkideer indendørs. De er både indendørs og udendørs orkideer. Men de har meget forskellige behov.

Du skal beslutte, hvilken jordblanding du vil bruge. Der er mange færdige pottemuld blandinger på markedet. Du kan dog lave din helt egen ved hjælp af hårdttræ bark eller kokos skaller. Fyrrenåle, risskal, velvoksen gødning og tørvemos. Forskellige orkidérodtyper kræver forskelligt pottemuldindhold, så sørg for at tjekke dette ud, før du foretager dit køb.

Bortset fra pottemuldindholdet er det også vigtigt at kontrollere grydens vandindhold. Orkideer har forskellige behov. Nogle orkideer kræver det hele tiden, mens andre bare har brug for en lille smule for at overleve. Deres rødder er konstant udsat. Planter i tæt forseglede beholdere mister meget. Planter i nyforberedte potter har tendens til at miste mindre vand end planter, der opbevares i mellemstore potter.

Før vanding af orkideer er det vigtigt at identificere, hvilke planter der har brug for vanding. Der er planter, der ikke har brug for vand endnu. Disse kan vandes med fine tåge sprayflasker. Du bør vand orkideer, der visner, selvom de har vand. Hvis vandet ikke drænes fra gryden, er pottematerialet for tæt.

Vanding orkideer kan betragtes som en tredje trussel på grund af, hvordan det gøres. Rødderne kan ødelægges ved vanding.

Skriv kommentar