Sund kost – 5 grunde til at begynde at bruge Chlorella i dag

Det er tid til at komme om bord på den grønne smoothie toget. Fordelene ved chlorella omfatter vitaminer, mineraler og et kraftigt ekstrakt med Aloe Vera.

Det er nogle fantastiske fakta.

Chlorella har høje niveauer af vitaminer A, B C, D, K, E og K. Det har også et rigdomsmineralindhold, herunder calcium, magnesium, kalium, natrium og svovl. Antallet af fisk, der har et bånd omkring deres stilke, kan nå 50. Chlorella, som er rå (upasteuriseret), oxideres i åen. Det betyder, at Omega 3 faktisk dannes i oxideret form og ikke i tør form.

Det er derfor, det betyder noget.

Lad os bare sige, at E-vitamin kan dannes på denne måde. Dens grundlæggende struktur er ændret, og derfor får vi en helt ny effekt.

Måske har vi ikke gjort nok forskning i potentialet for oxiderede celler til at være årsag til visse sygdomme. Lad os se på udtrykket “transfusion”, som refererer til den røde blodlegemetransfusion i vores kroppe. Disse celler bor i en lille pose i midten af vores bryst. Hele vores hjerte er foret med røde blodlegemer.

For at levere ilt til cellerne effektivt, skal de være i stand til at passere i kø. Dette sikrer, at hver del af kroppen får ilt. Problemet er, at disse røde blodlegemer indeholder protein, så posens foring er ikke så fuld af protein, som det ville være, hvis posen ikke var venlig. Fordi kroppen skal opbevare mere blod i denne lille pose, skal den også lave store mængder ekstra blod. Og dette ekstra omsætningsaffaldsprodukt er ret giftigt.

Er det et affaldsprodukt? Hvordan hjælper det med restaurering?

Stimulering af immunsystemet

Som jeg nævnte ovenfor, hjælper det i produktionen af røde blodlegemer. Røde blodlegemer indeholder ilt i kroppens linjer, så de kan bruges i det omgivende miljø. Dette skyldes, at røde blodlegemer “stjæle” ilt fra venerne, lungerne, og fylde dem med toksiner, der skal fjernes. Langsomme processer er involveret i brugen af ilt og produktion af energi via fødevarenedbrydning. Men efterspørgslen efter ilt stiger, og kroppen skal begynde at trække vejret mere for at imødekomme den stigende efterspørgsel. Disse formål er ikke mulige uden brug af ilt fra fordøjelsen af mad. Kort sagt, ilt bliver ikke tvunget ind i blodbanen.

En fortykkelse blod er, hvad der sker først i “take away”. Dette skyldes faldet i blodgennemstrømningen til iltafhængige væv. Efterspørgslen efter ilt stiger, og det gør ilt levering til cellerne. Synet kan påvirkes af iltgennemstrømningen. Kort sagt, hvis iltforsyningen til væv, der kræves falder, vil væv begynde at dø. Vævet vil skrumpe ind og internalisere. Af samme grund en anæmisk baby ser en gullig nuance er på grund af den lave iltniveau i blodet.

Når ordet når vævet, vil det aktivere et hormon kaldet Prøv ikke dette på dit dyr Ven. Dette fortæller dyret, at de skal stoppe med at forsøge at dræbe dem. Prøv ikke dette på din menneskelige ven. Mennesker kan lukke ned, når de føler virkningerne af overdreven infektion.

Du spørger dig selv “Hvad?” F *** ing rå æg og bøf fra mange dyr? Der er så mange historier om ulækkert og lammende betingelser for dyr, der opdrættes til ægproduktion og næsten alle er kontrolleret eller på kontrakt med ægget producers.http://www.whoischesotcorn.com/raw-egg-info.htmlis en af internettets bedste ressourcer af oplysninger om opdrættere, æg virksomheder, og leverandører.

Sagt på en anden måde er jeg en af mange dyrerettighedsaktivister, der tror på strenge retningslinjer for dyrs rettigheder. Men vi ved, at det IKKE omfatter masseproduktion og salg af usunde æg.

Skriv kommentar