Texas Hold Em Poker Tips – 7 fejl at aldrig gøre eller tabe

Disse Texas Hold Em Poker tips vil lære dig, hvordan du undgår de værste fejl, du kan gøre i poker, så du straks forbedre dit spil.

læsbart materiale:

Hvis du kan læse de oplysninger, jeg har tænkt mig at liste her, så skal du sørge for at du ikke gør nogen af følgende fejl.

1. Tjek ikke, må ikke satse

De fleste spillere ønsker at være en del af handlingen, de ønsker at være i kontrol, væddemål og kontrol dette skridt er en sikker-brand måde at tabe. Det føles godt at konstant rejse og satse, men hvad du gør, er at miste penge.

Dens næsten ubevidste at ville foretage et træk og satse, når du har en god hånd, dette kaldes OOP (uden Observation).

2. Vent på sucker eller bedre hænder til at komme i

Jeg ved, jeg ved, det er den ældste poker fejl i bogen. Hvorfor risikere alt, når der er en chance for, at du får mere eller bedre hænder.

Jeg personligt gerne vente på de bedre hænder, jeg kan ikke lide at gamble for ren bluffe skyld. Spille gode kort kommer i striber. Så jeg kan ikke spille den bedste hånd perfekt hver gang, men jeg vil spille mine modstandere på de rigtige odds, når jeg har nok data til at tage de nødvendige risici

3. Vent på sucker eller bedre hænder til at komme i

Jeg ved, jeg ved, det er vanvittigt at sige, men hvis du ønsker at tage dit spil til det næste niveau, du er nødt til at få lidt skør. TDIS% (stram aggression rating) er en beregning, der anvendes af poker proffer til at afgøre, om de skal se et flop eller ej.

TDIS% er den procentdel af gange en spiller ville vinde i den situation, der er beskrevet ovenfor (alt andet lige).

Nogle mennesker tror, at en stram strategi er den bedste i det lange løb.

Denne tro er blevet offentliggjort af poker pro og lang tid spiller Howard Lederer. Hvis du engagerer ham i samtale, vil han fortælle dig, at i hans erfaring den bedste strategi for at vinde på lang sigt er playingologically stram.

Howard Lederer mener også, at den virkelige essensen af spillet er modstanderen du spiller imod. Ser man gennem hans observationer kan du se, at han har ret. Hvis du kan komme til det punkt, hvor du tror, du kan slå den bedste spiller ved bordet, bør du gøre det.

Howard Lederer’s praksis med sit and go poker har båret frugt godt. Han er i stand til at sende store gevinster, mere end 60% af tiden, og ved stadig, hvad det kræver at få lynet til at strejke.

Hvis du ønsker at være en langsigtet succesfuld pokerspiller, først er du nødt til at erkende, at de bedste spillere i verden ikke altid er de mest vidende. Sandt nok, de bedste spillere er i denne forfinede gruppe på +150 spillere, der ved, hvad de gør.

Men selv med Lederers guide vinder du ikke hvert spil. Dens karakteren af det spil, du har brug for at få heldig at vinde og få heldig vil du ikke altid vinde.

Hvis du ønsker at spille Poker for et levende og gøre størstedelen af din indkomst fra online spil, så bliver du nødt til at være heldig og være i stand til at spille de bedste spillere for pengene.

Skriv kommentar