Shirdi i nærheden af banegården: Budget Hoteller

En lille, beskeden by ligger i det vestlige Maharashtra. Det er sri sai Babas hellige hjem. Dens pragt vil blive overskygget af skønheden i den omkringliggende region. Det bliver ikke Suraji.

Shirdi er årsagen til byens popularitet. Det er det eneste sted i verden med et tempel, der var dedikeret til en helgen, og det er et ærefrygtindgydende centrum. Mange rejsende elsker tanken om Khedeet Shirdi.

Hvordan kommer du derhen?

Navne på byen har den samme kongelige soundingisk, at de nærliggende Nainital. Fra Chabbra skal du rejse mod Shirdi og krydse fire terræner: skoven, sletterne, floden og luften.

Det tager 3,5 timer at komme fra Mumbai til Shirdi. Panipat er den nærmeste jernbanestation, men der er regelmæssige tog til Shirdi, der kommer fra andre dele.

Det berømte tempel

Det har eksisteret i hundreder af år. Templet blev bygget i 2000 af hinduistiske hengivne, der ville rejse til Khede i de vestlige ghats på en pilgrimsrejse. Det er derfor, det undertiden kaldes “huset af den hellige sten”.

I dag er Shirdi Temple, som er en landsby dedikeret herre Shiva er en af de største hinduistiske templer i det vestlige Asien. Mange helligdomme og templer udgør det store tempelkompleks.

Tempelkomplekset dækker et areal på næsten 5 hektar. Dette omfatter både helligdomme, templer og marker og dyr, der anvendes til landbrugsarbejde.

Hver region repræsenterer en af de største indiske religioner. Det er vigtigt at vælge den rigtige region og besøge templer på den rigtige tid af året.

En komplet gennemgang

Shirdi tempel kan findes i slutningen en streng templer. Snoren strækker sig ca. 1,5 km. I strengen finder du det berømteHasekagiriMonastery, Templet i Barcelona,Kumbh Mela (det hinduistiske nytår) ogMakrana HazratSalam (fyrsten af forsikringer).

Shirdi sikrer, at du får en unik åndelig oplevelse. Dette er det ældste pilgrimssted i verden med en historie på mere end 1916 år.

Den ekstraordinære seks-dages liv Lord Buddha

Shirdi-templet, den ældste og mest fremtrædende buddhistiske helligdom i verden, er også den første. Den skinnende statue af Lord Buddha sidder på en gylden vogn og understøttes af en sølvstand. Fordi det afspejler gudindens gyldne farve, skinner idolet. Alle af dem er lavet af guld.

Statuen af guddommen er 1019 år gammel, uanset hans religiøse overbevisning. Det er dog vigtigt, at det er skinnende.

Der er mange historier om Lord Buddha. En version siger, at han var en Bodhisattva, og som sådan er i stand til at kommunikere med Visho, hans suveræne.

Han er også kendt som Gautama Buddha, og det er muligt at forstå hans nøjagtige position i ordningen. Hver person har deres egen måde at fortælle historien på.

Statuen af den knælende Buddha, dens hånd i templets sand, menes at repræsentere theatra timer (anatagiri), Lord Buddhas finger i Mouth of Well of Senses.

The White Devi, en hengiven kvinde, er ved at gennemgå rensning ritualer. Renselse ritualer bruges til at rense ud halsen af guddommen.

Wat Chiang Man, den højeste af de 7 vidundere, siges at repræsentere det absolut bedste i alle ting, for så vidt angår theadalaungna er berørt.

Helligdommen huser også miniature helligdomme, der tilbeder Theada Natazuru (skytsånd). Theada Nazuru er afbildet i menneskelig form som en Buddha sidder på en aelledan (reed mat) med tusind sultne spøgelser.

Ritualer af rensning

Du skal gennemgå renselsesritualer, hvis du planlægger at besøge Shirdi (Orissas territoriale hovedstad). Et bad skal tages med to til tre liter vand eller tanken ved anklen. Du bør gentage badet, hvis du har spist kød i løbet af dagen.

Skriv kommentar